5 redenen waarom iedereen vaker sushi moet eten!

5 redenen waarom iedereen vaker sushi moet eten!
maandag 15 april 2019

Sushi is wat ons betreft één van de beste uitvindingen ooit! Het is lekker, voedzaam en gezond. Sushi is laag in calorieën, laag in vet en bevat veel voedingsstoffen. Nog meer redenen om vaker sushi te eten. Wil je weten welke er nog meer zijn? Lees dan snel verder! Want in dit artikel vertellen we je 5 redenen waarom iedereen vaker sushi moet eten. Lees je mee?

1. Sushi is licht verteerbaar

De ingrediënten waar sushi van is gemaakt, zorgen ervoor dat dit een licht verteerbare maaltijd is en het is ook nog eens super gezond. Sushi ligt niet zwaar op de maag en is daarom de perfecte maaltijd om tussen de middag te eten.

2. Sushi is niet eentonig

Er bestaan zoveel verschillende soorten sushi, dus je kunt eindeloos variëren. Kies bijvoorbeeld ook eens sashimi. Sashimi lijkt op de bekende sushi, maar het belangrijkste verschil is dat sashimi alleen uit vis of schelpdieren bestaat, terwijl sushi ook andere ingrediënten bevat zoals rijst.

3. Sushi is gezond

Sushi staat bekend als gezonde voeding. Het wordt bereid met verschillende verse vis en groenten. Wanneer je vegetarisch bent dan zijn er nog altijd de talloze veggie varianten met alleen heerlijke groentes. Dit betekent dat je, zelfs als je vegetariër bent, kunt genieten van sushi. Wil je weten waarom sushi nog meer zo gezond is? Lees dan ons blog: Hoe gezond is sushi eigenlijk?

4. Sushi ziet er heerlijk uit!

Sushi ziet er heerlijk uit en daarom is het een perfect hapje om op tafel te zetten. Want eerlijk is eerlijk het oog wil ook wat. De presentatie van sushi is een lust voor het oog. Denk aan de prachtige sushirolls die bijna zonde zijn om op te eten, maar zeker ook te lekker om te laten staan.

5. Sushi is altijd vers

Doordat er voor de bereiding van sushi alleen maar wordt gewerkt met verse ingrediënten weet je zeker dat er geen voedingsstoffen verloren zullen gaan. Wanneer je sushi bij I Love sushi besteld weet je zeker dat het altijd vers is.

Trek gekregen? Dat kunnen we ons héél goed voorstellen. Bestel dan snel bij I LOVE SUSHI. 


Terug